Inspiratie //  

Op vakantie in Zeeland

Is het binnenkort weer tijd voor een vakantie, maar weet je nog niet waarheen? Op vakantie gaan in eigen land kan erg leuk zijn! In iedere provincie in ons land is veel te zien en ondernemen, zo ook in de provincie Zeeland.

Lees snel verder om erachter te komen hoe jouw vakantie in Zeeland eruit zou kunnen zien. In de provincie vind je namelijk genoeg leuke plekken in zowel oude steden als aan het water. Begin vast met het plannen van jouw vakantie in provincie Zeeland en doe inspiratie op met dit artikel. Ontdek welke plekken je kunt bezoeken en wat voor activiteiten er allemaal te doen zijn in de prachtige omgeving van Zeeland. Vind daarnaast het ideale verblijf in Zeeland voor jouw vakantie.

Wat is er te doen in Zeeland?

Zeeland is een bijzondere provincie, omdat het land als het ware in zee ligt. Je vindt er eilanden, zandplaten en een kustlijn van 650 kilometer. Waar je ook bent in Zeeland, binnen een kwartier sta je aan het water. En deze combinatie van land en zee biedt veel mogelijkheden tot het ondernemen van activiteiten. Denk aan watersporten, uitrusten op het strand of simpelweg mooie wandelingen langs het water maken. Naast dat je er sportief bezig kunt zijn, is Zeeland ook een uitstekende provincie om eens een goed visrestaurant in op te zoeken. Vooral de Zeeuwse mosselen zijn erg geliefd onder zowel inwoners als toeristen.

Steden in Zeeland

De hoofdstad van Zeeland is meteen ook één van de best bezochte steden in de provincie. Middelburg is een stad met een rijke geschiedenis en veel mogelijkheden tot het maken van culturele tochten of het heerlijk ontspannen op één van de gezellige terrassen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Zeeuws Museum, waar je verschillende collecties van voorwerpen uit de wereldberoemde 16e eeuw kunt bekijken. Of ga met het hele gezin een dagje naar het attractiepark Mini Mundi, waar kinderen zowel binnen als buiten kunnen spelen.

In Middelburg zul je je zeker niet vervelen, maar Zeeland heeft nog meer leuke steden die een bezoekje waard zijn. Denk aan de havenstad Vlissingen, met meerdere leuke pleintjes, historische bouwwerken en heerlijke restaurants direct aan het water. Daarnaast is een stad zoals Zierikzee ook erg leuk om een dag te bezoeken. Het is een kleine stad met een grootse historie. In en rond de stad vind je meer dan 500 monumenten.

Vakantiehuis Zeeland

En? Al overtuigd om eens op vakantie in de provincie Zeeland te gaan? Dan is de volgende stap een passend verblijf vinden! Diskoffer heeft zo’n 15 accommodaties beschikbaar in verschillende plaatsen in Zeeland. Je kunt kiezen uit diverse soorten verblijven, waaronder:

  • Appartementen
  • Huizen
  • Villa’s
  • Chalets
  • Bed & Breakfasts

Wat voor vakantie je ook voor ogen hebt, bij Diskoffer vind je een verblijf dat aansluit bij jouw wensen. Bekijk de vakantiewoningen in Zeeland hier en boek nu jouw vakantie in deze provincie aan zee.

Verhuur jouw vakantiewoning in Zeeland

Wil je jouw vakantiewoning graag verhuren in de provincie Zeeland? Ook dan kun je terecht bij Diskoffer! Doorloop een paar simpele stappen om verhuurder te worden. Zet jouw woning online, zodat huurders deze kunnen bekijken. Pas nadat de aanbetaling is gedaan, brengt Diskoffer jou in contact met jouw huurder. Ontdek hier hoe het werkt en wordt ook verhuurder bij Diskoffer!

Vakantiewoning via Diskoffer

Diskoffer biedt huurders en verhuurders van vakantiewoningen een platform voor vraag en aanbod. De verhuurder wordt, dankzij dit platform, volledig ontzorgd en de huurder heeft keuze uit een ruim aanbod vakantiewoningen in verschillende plaatsen in of buiten Nederland. Wij verhuren daarnaast vakantiewoningen van particulieren en woningen op vakantieparken. Diskoffer is een christelijke organisatie en biedt ook accommodaties aan waarbij rekening wordt gehouden met de zondagsrust.

LAAT JE INSPIREREN

Ontdek de mooiste vakantieplekken in Nederland