ZELF JOUW VAKANTIEWONING VERHUREN?
Word dan nu gratis verhuurder bij Diskoffer!

  • Vul je persoonlijke gegevens in
  • Vul je woninggegevens in
  • Sla alle gegevens op
  • Controleer je advertentie
  • Publiceer zelf je woning
  • Ontvang je gasten in jouw vakantiewoning

VERHUUR EENVOUDIG JOUW (VAKANTIE)WONING

Zelf je (vakantiewoning) verhuren? Bij Diskoffer meld je jezelf eenvoudig en snel aan als verhuurder om je (vakantie)woning te verhuren. In slechts enkele stappen staat jouw (vakantie)woning al online. Het plaatsen van jouw accommodatie als verhuurder is geheel kosteloos!

JE (VAKANTIE)WONING VERHUREN IN 4 STAPPEN

Het verhuren van jouw woning is erg simpel. Klik op ‘Word verhuurder’ om het aanmeldproces te starten. Vul je eigen gegevens en de gegevens van jouw woning in. Er wordt een voorbeeld getoond van hoe jouw advertentie er op de website van Diskoffer uit komt te zien voor huurders. Controleer of je tevreden bent met jouw advertentie en publiceer de advertentie. Jouw advertentie moet eerst door Diskoffer worden goedgekeurd voordat deze online komt. Vanzelfsprekend ontvang je van ons bericht zodra jouw advertentie is goedgekeurd.
1
Selecteren
Selecteer wat voor type accommodatie je wilt verhuren
2
Invullen
Vul de gegevens van de accommodatie in
3
Even wachten
Diskoffer controleert jouw advertentie
4
Advertentie online
Jouw accommodatie is klaar voor verhuur
Commissie
Als verhuurder bij Diskoffer draag je een percentage van 13% af over de omzet van de verhuurde (vakantie)woning. De huurder van jouw woning betaalt in principe in twee termijnen: 30% van het totale bedrag als aanbetaling en vier weken voor vertrek de overige 70%. Wanneer een (vakantie)woning korter dan vier weken voor vertrek geboekt wordt, betaalt de huurder het gehele bedrag in één keer.

Definitieve reservering
Zodra iemand jouw accommodatie huurt, krijg je bericht van Diskoffer. Check of de beschikbaarheid van jouw accommodatie overeenkomt met de reserveringsaanvraag. Binnen 48 uur wordt de boeking definitief. Daarna is annuleren voor de verhuurder niet meer mogelijk.

Betaling
De betaling wordt gedaan aan Diskoffer. Als verhuurder ontvang je per verhuurde (vakantie)woning een betaling, waarin de commissie al is verrekend. Wanneer de (aan)betaling binnen is brengt Diskoffer jou graag in contact met de (ver)huurder. Je kunt dan gemakkelijk de laatste dingen afstemmen om de vakantie tot een succes te maken.

Foto's
Verhoog je verhuur kansen door minimaal 8 duidelijke foto's van je huis (zowel binnen als buiten) te plaatsen. Mensen willen graag weten hoe hun vakantieadres eruit ziet.

Diskoffer adverteert
Diskoffer adverteert zeer frequent via online media zoals Google, Facebook en Instagram en in diverse christelijke (dag)bladen. Daardoor profiteer je gratis van ons bereik en onze naamsbekendheid.