ZELF UW VAKANTIEWONING VERHUREN?
Word dan nu gratis verhuurder bij Diskoffer!

  • Vul uw persoonlijke gegevens in
  • Vul uw woninggegevens in
  • Sla alle gegevens op
  • Controleer uw advertentie
  • Publiceer zelf uw woning
  • Ontvang uw gasten in uw vakantiewoning

VERHUUR EENVOUDIG UW (VAKANTIE)WONING

Zelf uw (vakantiewoning) verhuren? Bij Diskoffer meldt u uzelf eenvoudig en snel aan als verhuurder om uw (vakantie)woning te verhuren. In slechts enkele stappen staat uw (vakantie)woning al online. Plaatsen van uw accommodatie als verhuurder is geheel kosteloos!

UW (VAKANTIE)WONING VERHUREN IN 4 STAPPEN

Het verhuren van uw woning is erg simpel. Klik op ‘Word verhuurder’ om het aanmeldproces te starten. Vul uw eigen gegevens en de gegevens van uw woning in. Er wordt een voorbeeld getoond van hoe uw advertentie er op de website van Diskoffer uit komt te zien voor huurders. Controleer of u tevreden bent met uw advertentie en publiceer de advertentie. Uw advertentie moet eerst door Diskoffer worden goedgekeurd voordat deze online komt. Vanzelfsprekend ontvangt u van ons bericht zodra uw advertentie is goedgekeurd.
1
Selecteren
Selecteer wat voor type accommodatie u wilt verhuren
2
Invullen
Vul de gegevens van de accommodatie in
3
Even wachten
Diskoffer controleert uw advertentie
4
Advertentie online
Uw accommodatie is klaar voor verhuur
Als verhuurder bij Diskoffer draagt u een percentage van 13% af over de omzet van de verhuurde (vakantie)woning. De huurder van uw woning betaalt in principe in twee termijnen: 30% van het totale bedrag als aanbetaling en vier weken voor vertrek de overige 70%.

Wanneer een (vakantie)woning korter dan vier weken voor vertrek geboekt wordt, betaalt de huurder het gehele bedrag in één keer.

De betaling wordt gedaan aan Diskoffer. Als verhuurder ontvangt u per verhuurde (vakantie)woning een betaling, waarin de commissie al is verrekend.

Diskoffer adverteert voor u!

Diskoffer adverteert zeer frequent via online media zoals Google, Facebook en Instagram en in diverse christelijke (dag)bladen. Daardoor profiteert u gratis van ons bereik en onze naamsbekendheid.