Vragen en/of opmerkingen?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

CONTACTFORMULIER

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Bel ons op
Wij zijn op werkdagen tijdens kantooruren te bereiken op onderstaand telefoonnummer
085 - 0667100
Stuur een e-mail
Wij zijn ook te bereiken op onderstaand mailadres

INFO@DISKOFFER.NL

MEEST GESTELDE VRAGEN

Ja, alle recensies op onze website zijn echt. Huurders krijgen na het verblijf in het vakantiehuis, dat geboekt is via Diskoffer, een vragenlijst om zijn of haar ervaringen van het vakantiehuis te delen

Na de definitieve boeking is de huurder een aanbetaling schuldig van 30% van de totale huursom. Deze dient binnen 14 dagen te worden betaald. De resterende 70% van de huursom dient 1 maand voor aankomst op uw vakantieverblijf overgemaakt te zijn aan Diskoffer.

Indien uw reservering binnen 1 maand voor aankomstdatum ligt verzoeken wij u het bedrag binnen 5 dagen over te maken aan Diskoffer. Bij boekingen binnen 10 kalenderdagen dient de gehele huursom uiterlijk binnen 48 uur aan Diskoffer overgemaakt te zijn.

Diskoffer hecht grote waarde aan de zondagsrust. Het is dus niet mogelijk om op zondag aan te komen of te vertrekken. Ook kunnen er op zondag geen accommodatie worden geboekt.

Wel of geen zondagsrust wordt altijd aangegeven bij een accommodatie. Bij huizen die niet op een park staan zal altijd aangeven worden dat er zondagsrust is en wordt van de huurder verwacht dat hij dit respecteert en er naar handelt.

LAAT JE INSPIREREN

Ontdek de mooiste vakantieplekken in Nederland