STAP 1: ZOEK UW IDEALE VAKANTIEWONING

Vind bij Diskoffer snel en gemakkelijk uw ideale vakantiewoning, zodat u straks kunt genieten van een zorgeloze vakantie op uw eigen gekozen vakantiebestemming.

Vul de provincie, het aantal personen en de datum naar wens in en u ziet welke vakantiewoningen er in deze periode beschikbaar zijn. Door middel van de filters kunt u zelf de gewenste omgeving, faciliteiten van de woning en prijs van de vakantiewoning selecteren. U ziet vervolgens welke vakantiewoningen aan uw wensen voldoen.

Klik vervolgens bij de vakantiewoningen op ‘Info en prijzen’ om meer over de vakantiewoning te weten te komen en alle vakantiewoningen met elkaar te vergelijken.
Handige tips

Laat u verrassen door de unieke vakantiewoningen van Diskoffer

Gebruik de filters om uw vakantiebestemming nog meer naar wens te maken

Vergelijk en kies de vakantiewoning die het beste bij uw wensen past

STAP 2: BOEK IN ENKELE KLIKKEN UW VAKANTIE

Het boeken van uw vakantie bij Diskoffer gaat net zo snel en gemakkelijk als het vinden van de ideale vakantiewoning.

Klik op reserveren en log in met uw Diskoffer account. Nog geen account? Maak dan geheel kosteloos uw eigen Diskoffer account aan. Controleer vervolgens nog één keer of alle gegevens kloppen voordat u bevestigt.
Een bevestiging wordt naar het door u gekozen e-mailadres gestuurd. Er zijn diverse betalingsmogelijkheden.

U betaalt in twee termijnen: 30% van het totale bedrag als aanbetaling en vier weken voor aankomst de overige 70%. Wanneer u korter dan vier weken voor aankomst boekt, dient het hele bedrag in één keer voldaan te worden.
Handige tips

Check altijd de datum en het aantal personen voordat u boekt

Maak een Diskoffer-account aan om uw vakantiegegevens snel terug te vinden

Betalen via de diverse betalingsmogelijkheden

STAP 3: PAK UW KOFFERS

Uw vakantiewoning is geboekt bij Diskoffer. U kunt de dagen gaan aftellen tot uw vakantie. Het is bijna tijd om uw koffers te pakken!

Voordat u vertrekt, kunt u alvast de omgeving van uw vakantiebestemming beter leren kennen. Diskoffer heeft speciaal voor u de leukste dagjes uit in de regio geselecteerd. Onder het kopje ‘Inspiratie’ kunt u zich laten inspireren door verschillende uitjes in de omgeving van uw vakantiewoning.

Zondagsrust is belangrijk bij Diskoffer. Op onze website kunt u de kerken in de omgeving van uw vakantiewoning bekijken, zodat u ook tijdens uw vakantie een kerkdienst kunt bezoeken.
Handige tips

Ontdek de uitjes in de omgeving van uw vakantiewoning

Bekijk welke kerkdiensten u kunt bijwonen tijdens uw vakantie

Pak uw koffers!