STAP 1: ZOEK JOUW IDEALE VAKANTIEWONING

Vind bij Diskoffer snel en gemakkelijk jouw ideale vakantiewoning, zodat je straks kunt genieten van een zorgeloze vakantie op je eigen gekozen vakantiebestemming.

Vul het land, het aantal personen en de datum naar wens in en je ziet welke vakantiewoningen er in deze periode beschikbaar zijn. Door middel van de filters kun je zelf de gewenste omgeving, faciliteiten van de woning en de prijs van de vakantiewoning selecteren. Je ziet vervolgens welke vakantiewoningen aan jouw wensen voldoen.

Klik vervolgens bij de vakantiewoningen op ‘Info en prijzen’ om meer over de vakantiewoning te weten te komen en alle vakantiewoningen met elkaar te vergelijken.
Handige tips

  • Laat je verrassen door de unieke vakantiewoningen van Diskoffer

  • Gebruik de filters om jouw vakantiebestemming nog meer naar wens te maken

  • Vergelijk en kies de vakantiewoning die het beste bij jouw wensen past

STAP 2: BOEK IN ENKELE KLIKKEN JE VAKANTIE

Het boeken van jouw vakantie bij Diskoffer gaat net zo snel en gemakkelijk als het vinden van de ideale vakantiewoning.

Klik op reserveren en log in met je Diskoffer account. Nog geen account? Maak dan geheel kosteloos jouw eigen Diskoffer account aan. Controleer vervolgens nog één keer of alle gegevens kloppen voordat je bevestigt.
Je krijgt de bevestiging binnen enkele minuten per mail toegestuurd op het door jouw gekozen mailadres. Er zijn diverse betalingsmogelijkheden, waaronder iDeal en CreditCard.

Je betaalt in twee termijnen: 30% van het totale bedrag als aanbetaling en vier weken voor aankomst de overige 70%. Wanneer je korter dan vier weken voor aankomst boekt, dient het hele bedrag in één keer voldaan te worden.
Handige tips

  • Check altijd de datum en het aantal personen voordat je boekt

  • Maak een Diskoffer-account aan om jouw vakantiegegevens snel terug te vinden

  • Betalen via de diverse betalingsmogelijkheden

STAP 3: PAK JE KOFFERS

Je vakantie is geboekt bij Diskoffer. Je kunt de dagen gaan aftellen tot jouw vakantie. Het is bijna tijd om je koffers te pakken!

Voordat je vertrekt kan je alvast de omgeving van jouw vakantiebestemming beter leren kennen. Diskoffer heeft speciaal voor jouw de leukste dagjes uit in de regio geselecteerd. Onder het kopje ‘Dagje Uit' kun je jezelf laten inspireren door verschillende uitjes in de omgeving van jouw vakantiewoning.

Zondagsrust is belangrijk bij Diskoffer. Op onze website kun je de kerken in de omgeving van jouw vakantiewoning bekijken, zodat je ook tijdens je vakantie een kerkdienst kunt bezoeken.
Handige tips

  • Ontdek de uitjes in de omgeving van jouw vakantiewoning

  • Bekijk welke kerkdiensten je kunt bijwonen tijdens jouw vakantie

  • Pak je koffers!