Inspiratie //  

Op vakantie in Noord-Holland

Een dagje weg, een weekendje erop uit of zelfs een paar weekjes genieten van de schoonheid die Nederland zelf te bieden heeft. Maar waar ga je heen en wat ga je doen? Wij geven je graag tips over de leuke plekken in Noord-Holland.

De bekendste plek in Noord-Holland, is Amsterdam. Maar buiten Amsterdam is er nog veel meer te beleven in Noord-Holland. Daarom lichten we je vandaag graag in over de interessante steden en mooie plekken om een kijkje te nemen. Met verschillende soorten natuur, winkelgelegenheden en plekken om te overnachten, is Noord-Holland een gezellige provincie voor een fijn dagje uit. Tijd om stil te zitten is er eigenlijk niet!

Wat is er te doen in Noord-Holland?

Met aan beide kanten een kustlijn en in het midden een landschap welke afwisselt tussen weilanden, steden en bossen, is Noord-Holland een prachtig gebied om te verkennen. Zo zijn er genoeg mogelijkheden om te winkelen voor de winkelliefhebbers, maar zijn er ook rustige gebieden te vinden waar je ongestoord uren kan wandelen.

Met talloze mogelijkheden voor watersporten of het circuit van Zandvoort voor de adrenaline kicks. Of juist rust door door de natuurgebieden te struinen, is er altijd iets te doen wat bij jou past. Voor ieder wat wils in Noord-Holland.

Uitjes in Noord-Holland

Vaak wordt vergeten dat Haarlem de hoofdstad is van deze provincie. Een fijne stad met veel cultuur en winkelmogelijkheden, musea en leuke koffietentjes voor een ideaal dagje uit. Met een vaartocht door de stad en haar knusse winkelstraatjes, is de historische kaasstad Alkmaar ook zeker een plek om te bezoeken wanneer je naar Noord-Holland gaat.

Ben je niet zo van het winkelen en zoek je liever de rust in wat stillere gebieden vol met natuur? Ook daar heeft Noord-Holland genoeg plekken voor. Zo is er het duingebied Schoorl, waar je de hoogste duin van Nederland kunt beklimmen voor een prachtig uitzicht over Noord-Holland boven Amsterdam. Of ga naar het gooi voor een mooie wandeling in de bossen.

Noord-Holland heeft twee kustlijnen waaraan ook een hoop te beleven is. Zo kan je gaan wandelen en in de zomer lekker op het strand liggen aan de Noordzee of het Ijsselmeer. Zoek de spanning op door watersporten te proberen op het water. En mocht je van beide een beetje willen, is er altijd nog de mogelijkheid voor een GPS tocht langs het strand om toch te bewegen.

Vakantiehuis in Noord-Holland

Ben jij toe aan een vakantie in Noord-Holland? Kort verblijf of juist wat langer? Wacht dan niet langer met het zoeken naar een vakantiehuis en begin hier op Diskoffer. Wij hebben meerdere vakantiewoningen te huur in de provincie Noord-Holland. Ervaar de pracht en praal van deze provincie in de volgende soorten woningen:

  • Woonhuizen;
  • Vakantiehuizen;
  • Chalets;
  • Bed & Breakfasts.

Bij Diskoffer vind je de vakantiewoning die bij jou past. Bekijk hier ons aanbod vakantiehuizen in Noord-Holland en boek vandaag nog om jouw vakantie te laten beginnen!

Verhuur jouw vakantiewoning in Noord-Holland

Heb jij een heerlijke plekje die je graag aan andere mensen wilt verhuren? Zoek dan niet verder. Diskoffer zorgt ervoor dat jouw woning wordt aangeboden bij huurders. Pas nadat de huurder een aanbetaling heeft gedaan, brengen wij je in contact met deze verhuurder. Ontdek hier hoe het werkt en wordt ook verhuurder!

Vakantiewoning via Diskoffer

Diskoffer is een christelijke organisatie en laat vraag en aanbod van zowel huurders als verhuurders op dit vakantieplatform samenkomen. Verhuren via Diskoffer betekent dat de verhuurder wordt ontzien in de zorgen. Deze zorgen kunnen bijvoorbeeld de eerste communicatie zijn, of het gebrek aan bereik voor het verhuren van de vakantiewoning. Voor een huurder is Diskoffer ideaal door het grote aanbod en de laaggeprijsde vakantiewoningen in Noord-Holland.

LAAT JE INSPIREREN

Ontdek de mooiste vakantieplekken in Nederland