Inspiratie //  

Leukste uitjes met regenachtig weer in Noord-Nederland

Hè wat jammer, het regent vandaag! Maar je wilt toch graag een dagje weg. Dat begrijpen wij heel goed en daarom hebben wij voor jou de leukste uitjes met regenachtig weer in Noord-Nederland samengesteld. Zo hopen wij dat jij toch nog een leuk dagje uit kan.

Swimfun Joure

Een dagje zwemmen is altijd een goed idee. In dit mooie zwembad in het Friese plaatsje Joure kan je je zeker wel een dagje vermaken. Swimfun Joure heeft een 55 meter lange glijbaan waar je van af kan vliegen, een snelle wildwaterbaan die al begint op bijna 5 meter hoogte en natuurlijk een bubbelbad waar je heerlijk in kan relaxen. Maar er is nog veel meer te beleven in het zwembad. Kijk daarom voor meer informatie op de website.

Drents museum

Het Drents museum heeft het hele jaar door verschillende tentoonstellingen. Er is dus altijd wel wat te beleven. In het museum staat het grootste poppenhuis van Nederland, dit is een belevenis voor jong en oud. In dit poppenhuis leer je alles over de leefwijze van de Drentenaren in de 18e eeuw. Maak kennis met de bewoners en laat je rondleiden door een van de bewoners. Ga jij ook naar het Drents museum? Klik dan hier om jouw bezoek te plannen.

Plopsa indoor Coevorden

Plopper de plop, ga naar Plopsa indoor in Coevorden. Deze indoor speeltuin is uitermate geschikt voor jonge kinderen. Er zijn meer dan 20 verschillende attracties te vinden. De kinderen kunnen zich hier zeker wel een dagje vermaken. Wil jij ook naar Plopsa Indoor Coevorden? Klik dan hier voor meer informatie.

Groninger museum

In dit museum draait alles om kunst. Dat is ook terug te zien aan de binnen- en buitenkant van het museum. Zowel binnen als buiten ziet het museum er spectaculair uit. Denk aan; prachtige schilderijen, kolossale zalen, indrukwekkende trappen en nog veel meer. Ben jij een kunstliefhebber? Dan mag je dit museum zeker niet missen! Klik hier om je bezoek te plannen.

Gevangenismuseum Veenhuizen

In het gevangenismuseum in Veenhuizen werden vroeger de boeven opgesloten. Het museum is geschikt voor jong en oud. Je leert hier namelijk alles over de geschiedenis van de gevangenis en de manier waarop de boeven gestraft werden. In de zomervakantie zijn er ook extra activiteiten voor de kinderen. Vind jij gevangenissen interessant of lijkt het je leuk om een gevangenis museum te bezoeken? Ga dan naar het gevangenis museum in Veenhuizen.

LEGiO museum

In het LEGiO museum draait alles om LEGO. Overal om je heen zie je Lego staan. Maar de slogan van dit museum laat je weten dat je meer mag dan allen naar de lego kijken. De slogan luidt namelijk: ‘Kijken, bouwen, spelen’. Je mag hier dus ook met de Lego spelen en allerlei mooie gebouwen bouwen. Vind jij het leuk om met de Lego te spelen? Dan is dit museum zeker iets voor jou! Kijk op de website voor meer informatie.

Pannekoekschip Groningen

Hoe leuk is het wel niet om op een schip pannenkoeken te gaan eten?! Op het pannekoekschip in Groningen wordt het werkelijkheid. Deze unieke belevenis is geweldig. En let op, als je last hebt van keuzestress, want kiezen wordt hier heel erg lastig. Er is namelijk keuze uit meer dan 80 verschillende pannenkoeken. Dus bereid je maar voor!

Subtropisch zwembad de Huttenheugte

In dit subtropische zwembad kan je je zeker wel een dagje vermaken. Er zijn verschillende glijbanen waar je snel naar beneden kan roetsjen, een echte wildwaterbaan waar je voor je gevoel doorheen vliegt, een golfslagbad met echte golven en natuurlijk nog veel meer. Ga jij ook zwemmen in het subtropisch zwembad de Huttenheugte? Klik dan hier om je bezoek te plannen

Jumpstyle Drachten

Bezoek het grootste trampolinepark van Noord-Nederland. In dit trampolinepark is ruim 2100 m2 aan obstakels, parcoursen, stunttorens, trampolines en nog veel meer. Ben jij een echte springkoning? Bezoek Jumpstyle in Drachten.

Indoor strand groningen Binn’n pret

Een indoorstrand, hoe leuk klinkt dat! In dit indoor strand in Groningen is er van alles te doen. Zo kan je verschillende beachsporten beoefenen, verschillende soorten kinderfeestjes geven en een bedrijfsuitje houden. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten te doen. Kijk op de website voor meer informatie.

Zoals je ziet is er met regenachtig weer ook genoeg te doen in het Noorden van Nederland. Wij hopen dat jij ondanks de regen er toch nog een leuk dagje van kan maken!

Overnachten in de Noord-Holland

Ga je ook naar Noord-Holland maar is één dagje te kort? Wil je graag een nachtje, een weekendje of zelfs een (paar) weekje(s) ertussen uit? Op diskoffer staan verschillende (vakantie)woningen te huur op verschillende locaties in Noord-Holland.

Word verhuurder

Ben of ken jij iemand die graag zijn (vakantie)woning zou willen verhuren? Word verhuurder bij Diskoffer. In slechts een paar simpele stappen kan jij al verhuurder van Diskoffer worden.

LAAT JE INSPIREREN

Ontdek de mooiste vakantieplekken in Nederland