Inspiratie //  

Boeken en verhuren, je kan het met Diskoffer

Boeken

Op diskoffer.nl staan veel verschillende vakantiehuizen te huur. Zo vind je bij Diskoffer erg makkelijk jouw ideale vakantiewoning. Na het boeken van jouw favoriete vakantiewoning kan het aftellen beginnen.
Maar hoe werkt het boeken nou precies? Wij leggen dit voor jou uit aan de hand van een stappenplan.

Stap 1: Zoek jouw ideale vakantiewoning

Vul het land, het aantal personen en de datum naar wens in en je ziet welke vakantiewoningen er beschikbaar zijn. Ook kan je verschillende andere filters toevoegen, zoals de gewenste omgeving, eisen waaraan het vakantiehuis moet voldoen en gewenste zondagsrust. Wil je meer over de vakantiewoning weten? Klik dan op info en prijzen.

Stap 2: Boek in enkele klikken jouw vakantie
Het boeken van jouw ideale vakantiewoning gaat bijna net zo makkelijk als het zoeken. Als eerst log je in met je Diskoffer-account. Heb je nog geen account? Dan kan je deze geheel kosteloos aanmaken. Check voor de zekerheid nog één keer of de gegevens kloppen en bevestig dan je account. Binnen enkele minuten krijg je een bevestigingsmail toegestuurd.
Er wordt in twee termijnen betaald: 30% van het totale bedrag als aanbetaling en vier weken voor de aankomst betaal je de overige 70%. Boek je korter dan vier weken van tevoren? Dan wordt het hele bedrag in één keer betaald.

Stap 3: Pak je koffers
Na het zoeken en boeken van de vakantie is het aftellen begonnen. Je gaat bijna op vakantie! Weet je wat het leuke is? Op onze website staan verschillende artikelen over dagjes uit. Zo kun jij dus voordat je vertrekt alvast inspiratie en leuke ideeën voor de vakantie opdoen. Deze artikelen zijn te vinden onder het kopje dagje uit.

Zondagsrust is belangrijk bij Diskoffer. Daarom zijn er ook kerken te vinden in de omgeving van jouw vakantiewoning. Zo kun jij ook op vakantie een kerk bezoeken.


Verhuren

Stel je hebt een (vakantie)huis in Friesland en je wilt deze graag verhuren. Maar hoe doe je dat nou precies? Bij Diskoffer kan je erg snel en gemakkelijk jou (vakantie)huis verhuren. Wij leggen jou dat graag uit aan de hand van het stappenplan hieronder. Als eerste moet je een account bij Diskoffer aanmaken. Als je dat account hebt aangemaakt wordt er binnen enkele minuten een bevestigingsmail verstuurd naar het door jouw gekozen mailadres. Bevestig jouw account en je bent klaar om te beginnen.

Stap 1: Selecteren
Selecteer als eerste het type accommodatie en vul de gegevens van de accommodatie in. Dit zijn gegevens zoals het aantal slaapkamers, aantal personen, verschillende specificaties, de omgeving etc.

Stap 2: Invullen
Vul de algemene informatie in. Hiermee wordt informatie bedoelt zoals: zondagsrust, de kosten per nacht en beschikbaarheid. Ook wordt er gevraagd om foto’s toe te voegen. Tip: voeg minimaal 8 scherpe foto’s toe. Dit zorgt ervoor dat de kans groter is dat jouw accommodatie wordt verhuurd. Mensen willen namelijk graag zien hoe hun vakantiebestemming eruitziet.

Stap 3: Even wachten
Diskoffer controleert eerst jouw advertentie. Als jouw advertentie is goedgekeurd wordt er een bevestigingsmail naar het door jouw gekozen mailadres gestuurd.

Stap 4: Advertentie online
Als de advertentie is goedgekeurd, is deze gelijk klaar voor de verhuur. Nu is het nog een kwestie van afwachten! Diskoffer adverteert regelmatig op verschillende Social mediakanalen en in diverse christelijke (dag)bladen. Je profiteert dus gratis van onze naamsbekendheid.


Zoals je ziet gaat boeken en verhuren met Diskoffer erg gemakkelijk en snel. Boek of verhuur nu nog een accommodatie bij Diskoffer. Er staan verschillende accommodaties op de website. Wil je toch nog wat meer informatie over boeken en verhuren bij Diskoffer? Klik dan hier om deze informatie te bekijken.

LAAT JE INSPIREREN

Ontdek de mooiste vakantieplekken in Nederland