Meest gestelde vragen

Categoriëen
externalId=diskoffer-faq-overview.2.1.1.1.2.1.1&filter[active]=1

Na de definitieve boeking is de huurder een aanbetaling schuldig van 30% van de totale huursom. Deze dient binnen 14 dagen te worden betaald. De resterende 70% van de huursom dient 1 maand voor aankomst op uw vakantieverblijf overgemaakt te zijn aan Diskoffer.

Indien uw reservering binnen 1 maand voor aankomstdatum ligt verzoeken wij u het bedrag binnen 5 dagen over te maken aan Diskoffer. Bij boekingen binnen 10 kalenderdagen dient de gehele huursom uiterlijk binnen 48 uur aan Diskoffer overgemaakt te zijn.

Diskoffer hecht grote waarde aan de zondagsrust. Het is dus niet mogelijk om op zondag aan te komen of te vertrekken. Ook kunnen er op zondag geen accommodatie worden geboekt.

Wel of geen zondagsrust wordt altijd aangegeven bij een accommodatie. Bij huizen die niet op een park staan zal altijd aangeven worden dat er zondagsrust is en wordt van de huurder verwacht dat hij dit respecteert en er naar handelt.

Bij elke accommodatie staat exact vermeld wat bij de huurprijs is inbegrepen en wat niet. Dit is per accommodatie verschillend en wordt in overleg met de eigenaar vastgesteld.

Annuleringsverzekeringen kunnen worden afgesloten bij Diskoffer en bedragen 7% van de totale huursom.

Alle betalingen worden veilig verwerkt via het onlinebetalingssysteem van Diskoffer. Wanneer gasten reserveren, wordt het verschuldigde bedrag bij hen in rekening gebracht. Als dit bedrag bij ons binnen is zullen wij het bedrag aan de verhuurder overmaken minus onze provisie.

Diskoffer heeft in basis geen verzekering afgesloten voor incidenten. Dit dient u zelf te regelen. Het is echter wel mogelijk dat Diskoffer dit voor u regelt.

Diskoffer hecht grote waarde aan de zondagsrus. Het is dus niet mogelijk om op zondag aan te komen of te vertrekken. Ook kunnen er op zondag geen accommodatie worden geboekt.

Wel of geen zondagsrust wordt altijd aangegeven bij een accommodatie. Bij huizen die niet op een park staan zal altijd aangegeven worden dat er zondagsrust is en wordt van de huurder verwacht dat hij dit respecteert en er naar handelt.