/products/product/masterData/media/medium[active="1"]

Sfeervol Authentiek Zeeuws dijkhuisje (nabij het strand!)

Ons authentieke Zeeuwse dijkhuisje uit 1866 staat in Sint-Annaland, een gezellig dorp op het groene eiland Tholen. Het huisje ligt in het mooie Oosterscheldegebied, het grootste Nationaal park van Nederland, bekend om de mooie buitendijkse fietspaden en prachtige, weidse vergezichten. Het huis is onlangs (2019) naar de eisen van deze tijd gerestaureerd waarbij het unieke historische karakter zoveel mogelijk is bewaard of teruggebracht! De badkamer en keuken zijn netjes, maar eenvoudig. Vanuit de keuken in het onderhuis heeft u toegang tot de beschutte zonnige tuin, met zicht op de prachtige, nog in gebruik zijnde Standerdmolen (de oudste van Zeeland!) . Er staat een pruimenboom in de tuin, en ook diverse kruiden, welke u voor eigen gebruik mag plukken!

Vanuit het dijkhuisje, dat midden in het Nationaal Park Oosterschelde is gelegen, kun je prachtige fiets- en wandeltochten maken over het rustige en groene Eiland Tholen. De diverse prachtige routes leiden langs mooie dorpjes, het monumentale Tholen-stad en natuurgebieden met weidse vergezichten. In het voorjaar is het eiland kleurrijk door de bloementeelt! Ga je liever fietsen op de rand van land en water, neem dan het buitendijkse fietspad dat begint in Sint-Annaland en fiets zo een groot deel van het eiland rond, Wist je trouwens dat de Oosterschelde het schoonste zwemwater van Europa heeft?! Dus een dagje strand is de moeite waard! Wil je even wat anders? Dan is een bezoek aan Bergen op Zoom (ca. 20 minuten rijden) of Antwerpen (ca. 30 minuten rijden) een aanrader! Ga met de rondvaartboot, die uit de haven van Sint-Annaland vertrekt, op zeehondensafari, of vaar naar het historische Zierikzee met de dagtocht.

Er is WiFi aanwezig in het huis, en ook diverse tijdschriften, leesboeken en gezelschapsspelen. Deze zijn uiteraard vrij te gebruiken!

De woning is geschikt voor 2 á 3 personen.

Desgewenst is er ontbijtservice beschikbaar, niet op zondag.

Leuk dat je interesse voor Huisje Vogelenzang gewekt is! De volgende dingen zijn belangrijk om te weten:

Een verblijf is mogelijk per weekend (vr-ma), midweek (ma-vr) of week (ma-ma/vr-vr). In de schoolvakanties geldt minimaal een week. (vr-vr)

Inchecken kan vanaf 15:00 u, uitchecken tot 11:00 u.

Vanwege de inrichting zijn de huisjes helaas niet geschikt voor kleine kinderen. Baby's die nog niet kunnen kruipen of lopen is geen probleem, maar graag wel een eigen bedje etc. meenemen. Huisje Vogelenzang is helaas ook niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of afhankelijk zijn van een rolstoel.

De tarieven zijn gebaseerd op 1 of 2-persoons gebruik en inclusief opgemaakt bed, bad- en keukenlinnen, basisbenodigdheden, gebruik BBQ, twee fietsen, WiFi, gebruik gas/water/licht, eindschoonmaak en toeristenbelasting. Er komen dus geen extra kosten meer bij.

Huisje Vogelenzang is een historische plek met diverse originele details van meer dan 150 jaar oud, die in de afgelopen tijd met liefde zijn gerestaureerd. We vragen je om deze oude elementen met respect te behandelen

Verhuurder

Govert Jan de With

.

Reviews

NAN
Aantal reviews: 0
Er zijn nog geen beoordelingen beschikbaar voor dit product.
Heb je dit product gekocht?
Laat dan als eerste een beoordeling achter

Huisregels

/products/product/masterData/metadata/metadataValue[fieldName='huisregels']

Specificaties

//masterData/metadata/metadataValue[fieldName='specs']

Eigenschappen

3 persoons
1 badkamer(s)
2 slaapkamers
2 bedden

Omgeving

//masterData/metadata/metadataValue[fieldName='surrounding']

Ligging

Sfeervol Authentiek Zeeuws dijkhuisje (nabij het strand!)

Sint Annaland (Zeeland) Nederland
Initializing Booking form