/products/product/masterData/media/medium[active="1"]

Beleef de omgeving van het mooie Galicie

Op de grens van Portugal en Spanje, ruim een uur rijden verwijderd van Porto, staat ons bijna twee eeuwen oude Casa Batalla. Hier in het kleine dorpje Oia, Burgueira vlakbij de kust, brengt de bakker vers brood en staat de visboer 4 keer per week op de stoep.

Vanuit je ruime kamer krijg je rust en een echt vakantie gevoel. Wij zijn naar Spanje vertrokken om een meiden project te starten. Meiden die vastlopen wonen voor een bepaalde periode bij ons in huis. Ter ondersteuning van het project hebben we twee kamers voor vakantiegangers.

De Utrecht kamer is een tweepersoonskamer met een eigen ingang. In de kamer zijn een douche, toilet en twee wastafels aanwezig. Daarnaast is de kamer voorzien van badjassen en handdoeken. De kamer heeft openslaande deuren naar een klein balkon waar je heerlijk kan zitten en de sterrenhemel kunt bewonderen. Of in de morgen de frisse berg lucht inademen. Op de verdieping is ook een ruimer balkon waar je kan zitten. Daarnaast is er op de verdieping een keuken met alle benodigdheden.

We hebben ook een Haarlem kamer die heeft ook zijn eigen ingang. Dit is een 4 persoonskamer. Er staan 2 tweepersoonsbedden in. Het heeft een gedeelde badkamer met ons maar wij zullen, wanneer wij gasten hebben, deze minimaal gebruiken. Ook deze kamer heeft openslaande deuren naar een klein balkon. Deze kamer bevindt zich ook op de verdieping met een keuken en een ruimer balkon.

Elke morgen is er vers brood en een gevulde koelkast. Uit de moestuin kan gegeten en gekookt worden. Als je echt een maaltijd uit de keuken van Galicië wilt, kan je reserveren bij de buurvrouw. Zij slacht haar kip voor je en bereidt biologisch eten van eigen land. Zelfs de wijn is zelfgemaakt. Een mooie belevenis van een 3-gangen menu in een Spaanse keuken. Het huis is stil na 22.00 uur

Verhuurder

Mirjam van der leer

Deze verhuurder heeft nog geen introductie

Specificaties

//masterData/metadata/metadataValue[fieldName='specs']

Eigenschappen

2 persoons
1 badkamers
1 slaapkamers
1 bedden

Omgeving

//masterData/metadata/metadataValue[fieldName='surrounding']

Ligging

Beleef de omgeving van het mooie Galicie

Oia, Pontevedra (Galicië) Spanje
Initializing Booking form