/products/product/masterData/media/medium[active="1"]

Sfeervolle stacaravan (7 persoons) met ruime tuin

Onze stacaravan staat in de hoek van het park op een ruime plaats. Er is een besloten terras met tuinmeubilair en prachtig uitzicht over de weilanden. 's Ochtends word je wakker met een vogelconcert!

Het strand is op loop- en fietsafstand (2,5 km).

De houten stacaravan heeft een ruime woonkamer en open keuken met alle basisbenodigdheden, badkamer en 2 slaapkamers. De totale woonoppervlakte is ongeveer 45 m2 (15 m lang en 3 meter breed). De nieuwe centrale verwarming zorgt op koele dagen voor een aangename temperatuur

Er is een ruime woonkamer met een slaapbank, enkele losse stoelen en een salontafel. De eethoek heeft een uitklapbare tafel, waar je met 8 personen aan kunt zitten.

In de kleine slaapkamer bevindt zich een 3-persoons stapelbed en in de andere slaapkamer een 2-persoonsbed. Verder is er een 2-persoons slaapbank in de woonkamer. Het 8e bed is een los opklapbed dat in de slaapkamer of woonkamer neergezet kan worden.Voor elk bed zijn er dekbedden en enkele extra dekens.

Er is een douche, een wastafel met warm en koud water en een toilet.

Zie ook onze eigen website: mooieplekinouddorp.nl

Verhuurder

Leontine van Eck

Als familie hebben we de stacaravan al ruim 30 jaar. Het is zo'n fijne, rustige plek dat we er graag komen met onze kinderen. Ook van gasten horen we dezelfde verhalen. Recent is het hele interieur vernieuwd, waardoor de uitstraling up-to-date is..

Huisregels

/products/product/masterData/metadata/metadataValue[fieldName='huisregels']

Specificaties

//masterData/metadata/metadataValue[fieldName='specs']

Eigenschappen

7 persoons
1 badkamers
2 slaapkamers
5 bedden

Omgeving

//masterData/metadata/metadataValue[fieldName='surrounding']

Ligging

Sfeervolle stacaravan (7 persoons) met ruime tuin

Ouddorp (Zuid-Holland) Nederland
Initializing Booking form