Vrijstaande vakantiewoning 'Chapeau'

Aan de rand van het dorpje Garderen, naast korenmolen “De Hoop” en omringd door glooiende weilanden en bossen, ligt onze vakantiewoning Chapeau!

Garderen is een schilderachtig plaatsje, gelegen te midden van de uitgebreide Veluwse bossen en heidevelden. Een plaats van waaruit u schitterende fietstochten en wandelingen kunt maken. In de molen is het VVV kantoor gevestigd, waar u alle informatie kunt verkrijgen voor een heerlijk dagje uit. In het dorp zelf kunt u fietsen, E-steps, scooters en nog veel meer huren.

In de nabije omgeving kunt een u bezoek brengen aan het Uddelermeer, Wildpark het Aardhuis, Radio Kootwijk, paleis het Loo, Harderwijk, enz.

Als u niet zelf wilt koken, kunt u lunchen en dineren bij één van de vele restaurants die Garderen rijk is. Enkele restaurants liggen binnen 5 minuten lopen van de vakantiewoning.

Op de benedenverdieping is een ruime woonkamer ingericht met keukenblok, inclusief hetelucht oven/magnetron. In de woonkamer is een stereo installatie aanwezig, tevens spelletjes en boeken. Op de benedenverdieping is een douche met wastafel en een separaat toilet beschikbaar. Wasmachine en droger aanwezig.

Op de bovenverdieping zijn twee ruime geriefelijke slaapkamers voor u ingericht met in de ene kamer een comfortabele 2 persoons boxspring. In de andere slaapkamer staan twee losstaande bedden, met de mogelijkheid een extra (kinder)bed te laten bijplaatsen. Tussen de beide slaapkkamers is een extra wastafel aanwezig.

Rond de vakantiewoning liggen diverse zonnige terrassen, met tuinmeubelen.

Verhuurder

/css/images/user-placeholder

Pieter Witvliet

Deze verhuurder heeft nog geen introductie

Specificaties

Eigenschappen

4 persoons
1 badkamers
2 slaapkamers
4 bedden

Omgeving

Ligging

Vrijstaande vakantiewoning 'Chapeau'

Garderen (Gelderland) Nederland
Initializing Booking form