Betaalbaar en sfeervol familiehuis Duitsland

Prachtig gelegen in Nationaal Park Harz en op slechts 350 km van de Nederlandse grens (Arnhem).

Indeling woning

Het vakantiehuis beschikt o.a. over een stijlvol ingerichte woonkamer van 30 m2, een serre van ruim 10 m2, 7 slaapkamers, 2 badkamers, keuken en een grote tuin.

Keuken

De ruime keuken op de begane grond is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, vaatwasmachine en een professionele bake-off oven.

Slaapkamers

In totaal zijn er 7 slaapkamers te vinden in de woning. Twee 1-persoonskamers, een 4-persoonskamer en vier 2-persoonskamers. Er kan eventueel nog een bed bij geplaatst worden. Daarnaast is er nog een kinderledikant aanwezig.

Badkamers

Op de begane grond bevindt zich een badkamer met toilet en op de eerste verdieping een badkamer met hoekbad en toilet. Ook kunt u gebruik maken van de wasmachine.

Aan rust en ruimte ervaart u geen gebrek, vanwege een zonnige privétuin. Daarnaast is er op 300 meter een vrij toegankelijke, grote speeltuin met een snelle 10 meter- en lange 50 meter glijbaan en tal van andere speeltoestellen. Ook is hier een kleinschalig verwarmd buitenbad met natuurlijk bronwater. De sportmogelijkheden rond Sieber zijn legio. Naast het 250 km-lange netwerk van wandelpaden zijn er ook tal van interessante routes beschikbaar voor nordic walking-, fiets- en mountainbikeliefhebbers.

Verhuurder

/css/images/user-placeholder

Dirk Goijert

Deze verhuurder heeft nog geen introductie

Specificaties

Eigenschappen

15 persoons
2 badkamers
6 slaapkamers
10 bedden

Omgeving

Ligging

Betaalbaar en sfeervol familiehuis Duitsland

Sieber (Nedersaksen) Duitsland
Initializing Booking form